online hulpverlening

Evyta, therapie, coaching & welzijn

              voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderen

online hulpverlening 


Ook in crisistijden zoals de C-crisis vallen andere problemen niet weg. Integendeel psychologische problemen kunnen zelfs vergroten. Daarom bieden onze therapeuten en coaches vanaf nu online therapie en coaching sessies aan via beeldbellen. Hieronder vind je een stappenplan terug over hoe het in zijn werk gaat. We kiezen voor een gebruiksvriendelijke manier en zijn steeds bereid tot telefonische ondersteuning om jullie te helpen met het bezoeken van onze virtuele spreekkamer. 


We willen graag benadrukken dat de tools die we gebruiken GDPR proof zijn en dat het beroepsgeheim uiteraard ook via deze weg blijft bestaan.Webcamconsult


Wat hebben we van jou nodig?


 • Je e-mailadres
 • je naam en voornaam 
 • je geboortedatum


Hoe werkt het?


Heel simpel. We maken een afspraak wanneer we elkaar online zullen zien. Je krijgt een e-mail met daarin een link waar je op moet klikken op het afgesproken tijdstip. We versturen deze mail altijd een dag op voorhand.


Vervolgens kom je in een virtuele spreekkamer terecht en kan je coach/therapeut de sessie starten. Als we op dat moment nog met iemand in gesprek zijn, krijg je de boodschap dat je nog even geduld moet hebben. Daarna kan de sessie gewoon starten!Zijn mijn gegevens veilig?


Webcamconsult is een tool die al langer binnen zowel de zorgsector als de bedrijfswereld gebruikt wordt. Video streams worden niet opgeslagen, chats en verstuurde bestanden zijn alleen toegankelijk tijdens het consult/gesprek, na afsluiten worden deze ook per direct verwijderd en zijn niet meer te achterhalen. Afspraakinformatie (bijvoorbeeld tijdstip en datum) kan onbruikbaar gemaakt worden als je dit wenst. 


praatbox 


Wat hebben we van jou nodig?


 • je naam en voornaam
 • je gsm nummer


Hoe werkt het?


Heel simpel. We maken een afspraak wanneer we elkaar online zullen zien. Je krijgt de dag voordien een berichtje met 4 dingen:


 • de naam van de praatbox
 • de locatie
 • een willekeurig woord
 • een paswoord


bij voorkeur gebruik je een laptop of pc. als je een smartphone gebruikt dien je de Jipsy app te downloaden.

Dan surf je op het moment van de afspraak naar www.praatbox.be (via google chrome). Je vult de woorden, die je via sms hebt ontvangen, in.  Er wordt toestemming gevraagd voor het gebruik van je microfoon en camera. Hier klik je op toestaan. Vervolgens kom je in een virtuele spreekkamer terecht en kan je coach/therapeut de sessie starten. Zijn mijn gegevens veilig?


praatbox is een open source beeldbeltool die geen persoonlijke informatie of data verzamelt.  

Hoe verloopt een online sessie?


Heel gelijkaardig als een gewone therapiesessie. Met als enige groot verschil dat we op afstand van elkaar zitten. Daardoor is het vaak iets moeilijker om creatief aan de slag te gaan. We kunnen elkaar zien en horen, we kunnen een scherm delen of een document delen en er samen in werken. Heel handig dus!Hoe gebeurt de betaling?


Er zijn 2 mogelijkheden:


 • Je kan betalen via een overschrijving. Dit doen we op het einde van de sessie. 
 • je kan betalen via de payconic bankcontact app. Wij maken de QR- code aan en dan kan jij met je bankcontact op via het scherm van het beeldbellen de betaling bevestigen. Dit doen we eveneens op het einde van de sessie.