mijn talenten onder de loep

                                       babbelbox, groepsessies ,lezingen, vormingen & trainingen

                                                           

                                                                       voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderen


Mijn talenten onder de loep


In deze drie uur durende workshop gaan we samen op zoek naar jouw talenten. Aan de hand van inspirende quotes, uitdagende vragen en inzichtgevende "testjes" nemen we jouw talenten onder de loep. We zoemen in op jouw interesses, waarden & talenten. 


We geven ook wat meer uitleg over wat is een talent, het verschil tussen talenten & competenties, het belang van je talenten in te zetten en concrete tips om met je talenten aan de slag te gaan. 


Door de inzichten die je hier krijgt, moedigen we je aan om verder na te denken over de keuzes die je maakt (of dient te maken) in je leven. We geven hiervoor een werkboekje mee naar huis zodat jij je zoektocht thuis rustig verder kan zetten. 

Waarom doen we dat nu?


Wel, door je eigen talenten te kennen en te erkennen krijgen we een positiever beeld over onszelf. Wat er voor zorgt dat we meer zelfvertrouwen en veerkracht bezitten. Wanneer we vertrekken vanuit onze talenten verhogen we onze kans om succeservaringen op te doen in plaats van te stressen dat we iets moeten wat we niet graag doen of niet zo goed in zijn. Reden genoeg toch? 

 

praktisch


de kostprijs voor deze workshop bedraagt 75 euro (incl. werkboekje, drankje & hapje).


Deze workshop wordt eveneens aangeboden als teambuilding en supervisie. Hiervoor neem je contact op met Tina Thienpont via tina@evyta.be om een aanbod & offerte op maat uit te werken.