Christiaan Heelen

Evyta, therapie, coaching & welzijn

              voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderenCHRISTIAAN HEELEN

Email: christiaan@evyta.be

contactopname bij voorkeur via email. 


telefoon: 0472/28.77.53

telefonisch te bereiken op donderdag tussen 17u en 18u.

werkregio: Diest/ Hasselt 

Christiaan Heelen


BACHELOR MAATSCHAPPELIJK WERK & TOEGEPASTE JEUGDCRIMINOLOGIE - CONTEXTUEEL GEDRAGSTHERAPEUT I.O - SPECIALISME IN VERSLAVING & AUTISME
Ik ben ervan overtuigd dat een contextueel gedragstherapeutische aanpak mensen in staat stelt om psychologisch flexibeler in het leven te staan.

Iemand ontwikkelt vaak moeilijkheden op basis van patronen vanuit de levensgeschiedenis. Dat is eigen aan de mens, maar het is vaak heel moeilijk om dit bij jezelf te herkennen. Met zelfanalyse geraak je een heel eind, maar soms heb je toch een externe hand nodig en dat is de persoon die ik graag wil zijn.


Een mens kan niet gereduceerd worden tot een diagnose en vanuit dat idee werk ik ook enkel vanuit jou als mens. Ik heb echter wel een bijzondere expertise en affiniteit met autisme en verslaving.


Tijdens een intakegesprek kunnen we voelen of we een goede klik hebben. Dat gaat heel belangrijk zijn, omdat ik tijdens de groei binnen de volgende sessies er 100% voor jou wil zijn.


Ben je op zoek naar een no-nonsense aanpak met de nodige zachtheid? Wil je graag een ├ęchte band met jouw therapeut?
Dan mag je mij altijd een mail sturen of bellen om een intakegesprek vast te leggen.


Ik probeer steeds om binnen de week iedere aanmelding te bekijken en erop te reageren. Indien nodig doe ik een warme overdracht naar een hulpverlener in de regio!

 


2+2=4 but so is 1+3. There's not only one way to do things